CECILIA DELBORN

Referenser

" Cecilia har givit mycket inspirerande föresläsning om Mindfulness för lärare i Hagfors kommun. Föresläsningen var både inspirerande, givande och lockade till nya kunskaper. Jag kan varmt rekommendera Cecilia Delborn för vidare uppdrag inom detta område."

Hagfors 2014, Birgitta Sparre

Bibliotekschef/ansvarig för kultur i skolan.

 

Efter att jag gick en kurs i Mindfulness med Cecilia Delborn som var fantastikt bra både för mig och min omgivning så tyckte jag att fler skulle få ta del av hennes "verktyg". På min abetsplats, KalmarPosten, är vi 10 personer som alla jobbar vid datorer hela dagarna med effekter som stelhet och trötthet i armar, axlar och nacke.

Jag pratade med Cicci och hon föreslog kontorsyoga. Cicci har träffat oss vid 4 tillfällen och gett oss ett antal övningar som vi nu praktiserar vid våra skrivbord. Vi fick även lite inblick i hur vi kan praktisera mindfulness både som kortare pauser i arbetet men också som avkoppling eller energipåfyllning efter en hård arbetsdag. ALLA var och är positiva till Ciccis besök hos oss. Jag kan verkligen rekomendera Ciccis tjänster som hon skräddarsyr för företaget.

Kalmar 2015, Hans Ljung

VD, Kalmarposten

 

© Vidgade Vyer, Cecilia Delborn 2014